ESY HANDICAP HELP, o.s.

Chcete žít samostatně? Chcete snížit svou závislost na druhých? Chcete dosáhnout na své sny, přání a cíle, ale handicap Vám to nedovolí? Využijte našich slušeb.

HEIDI JANKŮ SI ZATANČILA TANGO S VOZÍČKÁŘEM NA PLESE V BABYLONU - 26.4.2010

V Centrumu Babylon Liberec v bezbariérově konferenčním sále se konal VI. Ples vozíčkářů. V bohatém programu každoročně vystupuje pro vozíčkáře Heidi Janků, která opět přítomné nezklamala. Jak říká: “Ples vozíčkářů u Vás v Liberci je pro mne citová záležitost.“

Ples, který pravidelně pořádá organizace ESY HANDICAP HELP, o.s. pod záštitou Nadace Syner se uskutečnil v sobotu 24. dubna 2010 a opravdu se vydařil.

Sál byl zcela zaplněn a bylo beznadějně vyprodáno. V Babylonu se ples konal potřetí, díky Nadaci Škola hrou a Statutárnímu městu Liberec.

Ples měl bohatý program a velkou účast vozíčkářů a osob s postižením z celé ČR, celkem 365 osob.    Jak z Libereckého kraje, tak z Plzně, Ostravy, Olomouce, Brna, Hradce Králové. Programem provázel Jaromír Štěpánek. Pokaždé přítomné překvapí vystoupení zpěvačky Heidi Janků, která vždy roztančí celý sál včetně vozíčkářů. Heidi Janků, která opět přítomné nezklamala si zatančila s vozíčkářem tango.

Večerem provázeli hudební skupiny S.R.O. a skupina REFLEX a provázeli tento ples až do druhé hodiny ranní. Překvapením pro přítomné plesu byl kouzelník magie MARCOLLI, který ohromil kouzly všechny přítomné na sále. I letošní ročník VI. Plesu vozíčkářů měl bohatou tombolu díky sponzorům a nadaci Syner, která zajišťuje a předává každoročně hlavní ceny pro vozíčkáře. Je nutné také zdůraznit, že všichni vystupující  se vzdali honoráře. „Všem sponzorům  a vystupujícím bychom chtěli touto cestou moc poděkovat. Velké poděkování patří hlavně Nadaci Syner, která nás pravidelně sponzoruje a je naším hlavním donátorem“, říká Lenka Zimmermannová.

Žádné komentáře